Sterk gebak

Ruime keuze aan heerlijke gebakjes

Van slagroomgebak tot chocoladegebak, van appeltaartje tot Bossche bol en van vruchtengebak tot schuimgebak; Voor iedere smaak een passend banket. Hieronder een greep uit de veelzijdige collectie.

Aardbei en vruchtengebak

Aardbeienvlaai & Vruchtenvlaai

Vruchtenvlaaitje gevuld met volle room, natuurlijk afgewerkt met verse fruit. Aardbeienschelpje vervaardigd van roomboterbladerdeeg gevuld met aardbeienbavaroise afgewerkt met Hollandse aardbeien en een toef slagroom (Alleen in de zomer verkrijgbaar).

 

Bossche bol en Bananensoezen

Bossche bol en bananensoezen

Vlezige roomsoes gevuld met slagroom en een heerlijke volle laag chocolade. Langwerpige vlezige roomsoes gevuld met Zwitserse room banaan en verse slagroom. Een topping van fondant afgewerkt met een toef slagroom.

Diverse smaken puntgebak

We hebben een groot assortiment punten. Van slagroom, mokka, schwarzwälder kirsch tot verschillende soorten bavaroise.

Chipolata gebak

Onze klassieker ; chipolata gebak gevuld met bavaroise en stukjes fruit en overheerlijke marsepein.

Hazelnoot en mokka gebak

Hazelnoot en mokka gebak. Gevuld met botercreme met pure hazelnootstukjes.

 

Mango passie taartje

Zeer verleidelijke smaakcombinatie; Een mousse van mango en passie met een vleugje kokos rondom.

TIP: Bestel uw gebak vooraf

Wilt u zeker zijn dat uw favoriete gebakje nog aanwezig is in één onze twee winkels? Of wilt u een ruime hoeveelheid gebakjes in één keer komen halen voor uw verjaardag of collega’s op het werk? Wij willen u graag adviseren om dan vooraf uw gebakjes te bestellen bij ons. Het liefst minimaal één dag vooraf. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat wij voldoende voorraad gebak hebben in onze winkels. Voor u, maak ook voor onze andere klanten die natuurlijk ook niet mis willen grijpen.

Omdat onze producten vers worden bereid kunnen wij niet zomaar grote hoeveelheden voorraad maken van al onze gebakjes. Dus u helpt uzelf maar ook ons door vooraf uw gebak te reserveren.  Dat mag natuurlijk ook als u maar 2 gebakjes wilt komen halen!

Neem contact met ons op om uw bestelling door te geven.

Taart bestellen op maat
Iets te vieren en wilt een heerlijke verse op maat gemaakte taart bestellen? Dat kan! Verjaardagstaarten, geboortetaart, trouwtaart en andere gelegenheidstaarten met uw eigen ontwerp?
Bekijk alle mogelijkheden om een taart te bestellen op maat »