Believe

Wat gebeurt er toch veel in een jaar. Ik zag op mijn blog dat het al meer dan een jaar geleden is dat ik een blog heb geschreven. Daarin schrijf ik nog hoe dankbaar ik was dat de Bakkerij open mocht blijven. Nu zitten we met de hoge energieprijzen niet gunstig. De gevolgen van de hoge kosten zijn spannend. Toch zijn Henk en ik hoopvol over de toekomst mede omdat u ons trouw bezoekt.

We zijn heel dankbaar voor wat er wel is. Ons gezin, waarvan de oudste dochter op kamers ging in januari. Het liefst geen advies meer maar wel steun. De jongste dochter ging vanaf het nieuwe schoolseizoen naar de Middelbare, ook zo’n stap! Na een hele vervelende periode vanaf eind juni ben ik weer genezen van TBC. Dat gezondheid het grootste goed is hebben we nu weer ervaren. De liefde die ik heb gekregen van mijn man, dochters, vrienden, familie en collega’s was hartverwarmend.


Veel zaterdagmeiden zijn gewisseld, de meiden zetten weer een stap in hun biografie. De een als verloskundige, de ander gaat nog verder studeren of pakt een kans om op het leergebied werkervaring op te doen. Trots ben ik op ze, dankbaar dat ik een stuk(je) heb mogen meelopen op dit pad, ik geloof dat het ze het geleerde meenemen in hun leven. Zin heb ik om weer met een nieuwe groep jonge dames voor u klaar te staan zoals we dat al jaren doen. Ik kijk erna uit om er weer getuige te mogen zijn bij de ontwikkeling en groei die deze dames op werkgebied en persoonlijk vlak gaan meemaken.


Gister was het de kortste dag, zonnewende wordt het ook genoemd. We vieren de terugkeer van het licht, op weg naar Kerstmis. Henk en ik willen u dan ook hele fijne kerstdagen wensen en een gelukkig en gezond 2023.

 

Believe in what your heart is saying,

Hear the melody that’s playing.

There’s no time to waste,

There’s so much to celebrate.

 

Believe in what you feel inside,

And give your dreams the wings to fly.

You have everything you need,

If you just believe.

Polar Express