Prioriteit vast team.

Prioriteit van dit jaar.

Zoals ik al in mijn eerste blog vertelde ligt mijn prioriteit dit jaar in het investeren van een stabiel team. Wat ik toen nog niet wist is dat Jil, die 8 en ½ jaar bij ons heeft gewerkt, zou vertrekken. Met een brok in mijn keel hebben we afscheid van haar genomen. Maar het is haar zo gegund, want in eerste instantie werd zij niet ingeloot om de opleiding tot fysiotherapeute te volgen. Later gelukkig wel, en deze heeft zij afgerond en eindelijk een vaste baan gevonden! Zij was zo’n harde werker en ze heeft zich 100 % ingezet voor ons en voor u.  En ik kon met een gerust hart in de middag naar mijn gezin. Alhoewel ik de zaterdag de leukste dag vind om te werken, is dat ook de tijd voor ons gezin om samen te zijn.

Gelukkig voor mij heeft Jil 5 jaar lang Laura aan haar zijde gehad. Diens zus Maaike werkte elders waar haar contract van 3 jaar niet verlengd werd. Ingeruild voor een jonger, goedkoper meisje. Wij hebben haar die nu in ons team verwelkomt. Want wij willen graag dat u centraal staat. Dat een meisje van 19 wat kostbaarder is dan een meisje van 15 nemen wij op de koop toe. Wij hebben juist graag meiden met ervaring, zodat u goed geholpen en geadviseerd wordt, en u niet in een lange wachtrij hoeft aan te sluiten om heerlijk vers brood bij de bakker te halen, in ook voor u spaarzame vrije weekend.

In ons vaste team hebben we ook Rianne en Karin mogen verwelkomen. Samen met de vaste medewerkers doen we nu allemaal ons best deze zo snel en goed mogelijk wegwijs te maken in het fenomeen Bakkerij. Want zo eenvoudig is dat nog niet. Daarnaast heeft Joyce na haar jarenlange ervaring in de winkel nu ook de facturatie en urenregistratie op zich genomen. Een hele verrijking.

Dit jaar viert winkelcentrum Galecop haar 20 jarig bestaan met leuke acties! Dit betekend dat Hennie daar dus al 20 jaar iedere dag weer voor u klaar.

En wat u niet ziet. Een van onze trouwe bakkers is dit jaar al 30 jaar bij ons.

Bij Bakkerij Sterk staan we SAMEN STERK.

Angela.

 

Een reactie plaatsen