Taart op maat bestellen Nieuwegein

Iets te vieren en op zoek naar een gelegenheidstaart op maat? Wij maken uw gepersonaliseerde verjaardagstaart, bruidstaart, geboortetaart, kindertaart of een 'hoera geslaagd' taart speciaal op maat. Heeft u een speciaal thema in gedachten? Een bedrijfstaart met uw logo er op? Vraag naar de mogelijkheden en prijzen.

Verjaardagstaart op maat bestellen

Verjaardagstaart gepersonaliseerd op maat bestellen - Brood & Banketbakkerij Sterk Nieuwegein

Hoera! Er is er een jarig. Een gegarandeerde hit op ieder verjaardagsfeest; een verjaardagstaart! En bij ons kunt u deze helemaal naar wens op maat laten maken. Van Kleur tot thema en van smaken tot versiering.

Een taart met eigen foto? Of een prinsessen taart, Cars taart, voetbalclub taart of een andere themataart? Geef uw taart op maat wensen telefonisch of in de winkel zelf aan ons door en we bespreken samen de mogelijkheden en de kosten. Tip; bestel uw taart ruim op tijd.

Bruidstaart op maat bestellen

Bruidstaart bestellen - Brood & Banketbakkerij Sterk Nieuwegein

Wat is een bruiloft zonder een fantastisch mooie en lekkere bruidstaart? Wilt u een simpele een laags bruidstaart voor een kleine hoeveelheid bruiloftsgasten? Of juist een hele groot bruiloftstaart van 3 verdiepingen? Of een combinatie van een bruiloftstaart met cupcakes of petit fours? Op jullie mooiste dag van uw leven mag een bruiloft taart gezien worden. Maar uiteraard moet ook de smaak goed zijn. En... smaken verschillen, dus ook dat stemmen we graag met uw af. Neem contact met ons op en geef uw bruidstaart wensen door.

Geboortetaart bestellen

Geboortetaart & gender reveal taart bestellen - Brood & Banketbakkerij Sterk Nieuwegein

Gezinsuitbreiding? Gefelicitaart! Of het nu om een pasgeboren baby van u zelf is of van uw zus of vrienden, een geboortetaart hoort er bij. Een eenvoudige slagroom taart met foto of een luxe geboortetaart op maat? Onze banketbakkers verwennen u graag met een heerlijke geboortetaart. Een blauwe taart voor een jongen of een roze meisje taart voor een meisje? of een kleuren combinatie taart? Het kan allemaal.

Gender Reveal taart bestellen?
Ook dat kan! Geef ons door wat het geslacht wordt van uw baby en we maken een leuke en lekkere gender reveal taart op maat voor u. Snij de taart thuis aan met de familie en vrienden en laat verras iedereen. Een leuk moment voor uzelf en uw gasten.

Hoera Geslaagd taart bestellen

Is uw kind geslaagd voor het eindexamen op school? Of heeft iemand zijn of haar auto rijbewijs behaald? Vier het met een 'Hoera! Geslaagd' taart! Een taart met leuke persoonlijke boodschap speciaal voor de geslaagde. Met of zonder foto. Geef het aan ons door en onze banketbakkers maken een leuke en heerlijke 'Hoera! Geslaagd' taart voor u.

Wilt u uw taart liever laten bezorgen bij iemand? Betaal dan de taart vooraf in onze winkel en voor 7,50 bezorgen wij deze dan bij diegene thuis of op het werk.

Taarten op maat voor elke gelegenheid

Taart laten bezorgen Nieuwegein

Bestel u vers gemaakte ambachtelijk taart uit onze bakkerij met logo, foto of tekst. Niet in de gelegenheid om u heerlijke taart zelf op te halen? Wij bezorgen ook bij u thuis of bedrijf, voor 7,50 komt onze chauffeur naar u toe binnen Nieuwegein. Ligt het afleveradres rondom Nieuwegein dan gelden andere bezorgkosten. In overleg is er veel mogelijk. Neem contact met ons op en wij helpen u graag om uw taart naar wens te laten bezorgen.

Slagroomtaart

Slagroomtaart bestellen - Brood & Banketbakkerij Sterk Nieuwegein

Vruchtentaart

Vruchtentaart bestellen - Brood & Banketbakkerij Sterk Nieuwegein

Mokkataart

mokkataart bestellen - Brood & Banketbakkerij Sterk Nieuwegein

Chipolatataart

Chipolatataart bestellen - Brood & Banketbakkerij Sterk Nieuwegein

Eerder gemaakte gepersonaliseerde taarten