Afscheid en een nieuw begin

Vertrek Allround brood en banketbakker.

Erwin onze allround brood en banketbakker, gaat ons verlaten. Hij gaat met zijn vrouw de stap maken die wij 14 jaar geleden alweer ook hebben gemaakt, namelijk voor zichzelf beginnen. In Zeist. Natuurlijk gunnen wij hem en zijn vrouw hierbij het beste, en hebben wij alle vertrouwen erin dat ze het goed gaan doen. Maar er verdwijnt behalve kennis ook een hele sociale, hardwerkende, enthousiaste bakker. Henk zei: ik ga niet alleen het werken met hem missen, maar ook Erwin als persoon. Ik vond het mooi om in Henk zijn ogen te zien wat het met hem deed.

En de film hoe alles bij ons is verlopen de laatste jaren, speelde zich erdoor ook af, wat ook weer heel mooi is. De eerste jaren hebben wij ook boven de bakkerij gewoond. Toen ons het geluk gegeven was van een 2 kind was het mijn wens te verhuizen naar een huis met een tuin. Dat hebben we gedaan. Na 5 jaar hard werken hebben we geïnvesteerd in het hart van de bakkerij: nieuwe ovens. 3 jaar geleden moest er een nieuwe bus komen en hebben we de buitenkant van de bakkerij gerenoveerd. En vorig jaar onze winkel waar ik zo gelukkig mee ben.

Wat zijn we trots op wat er nu staat! Wist u dat wij de enige bakkende bakker nog zijn in Nieuwegein? Iedere nacht staan onze bakkers de producten nog op ambachtelijke wijze te bereiden.

En dat proeft u!

 

 

Een reactie plaatsen