Alles verandert, zo moet het zijn.

Alles verandert, zo moet het zijn.

Al veel te lang geleden schreef ik mijn laatste blog. En dat terwijl ik het zo leuk vind allerlei dingen met jullie te delen. Ik heb afscheid moeten nemen van mijn vader. Ondanks dat ik weet dat hij nu rust heeft en dat we het aan zagen komen, is het een intense en verdrietige periode. Ik sprak op de begrafenis over de cirkel van het leven.

Door de toewijding van onze medewerkers kon ik afstand nemen van de bakkerij, die natuurlijk gewoon doordraaide. Afgelopen weekend was het alweer pasen, in de bakkerij een drukke tijd. De witte bloesem volop aan de bomen, alles gaat gewoon door en blijft veranderen.

En dan keken we nog de film ‘Homecoming’ van Beyonce, een echte aanrader! Ik vroeg mijn dochter van bijna 16 mee te kijken. Het besef dat het niet altijd zo geweest is zoals nu (gekleurde) vrouwen die niet toegelaten werden tot de universiteit, leek mij voor Sara goed om zich bewust van te zijn. In het begin van de film wordt Tony Morrison van de Howard University gequote:

“If you surrender to the air, you can ride it”.

Sara riep: “He, Tony Morrison, daar heb ik een speech over gehouden bij Engels”.

Zo zie je dat alles verandert, en zo moet het zijn!

Zaterdag is het koningsdag, met de lekkerste tompoucen van Bakkerij Sterk. Wij gaan ervoor zorgen dat dat voorlopig niet verandert. Heb er nu al zin in.

Een reactie plaatsen